2019-2020 Bahar Dönemi COOP Stajı Hakkında | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2019-2020 Bahar Dönemi COOP Stajı Hakkında

Sevgili Öğrenciler;

Aşağıda ismi olan arkadaşlarımızın yarın öğleden önce en geç saat 11 00 e kadar istediğimiz evrağı temin etmesi gereklidir. Aksi takdirde evrağı göndermemekten kendileri sorumlu tutulacaktır.
Adem Demir
Bawar Masoud Taher
Mehmet Maruf Yeşilmen
Mohammed Nihro Ahmed
Mohammed Sarhad Jawad
Sarhang Omar Hamad
Birkan Kont
Mohammed Dashti Kakıl

Süreç aşağıdaki gibidir.

COOP ta bilindiği üzere 6 hafta tamamlanmıştı. Şimdi sürecin devam edebilmesi ve devamında tamamlanabilmesi için COOP yapan herkesin aşağıdakileri eksiksiz yapması gerekmektedir. Daha sonra gönderdiklerinize göre bundan sonraki aşamada yapılacaklar ile bilgilendirme yapılacaktır.
1-Ekteki dosyayı indirin, açın ve içindekileri eksiksiz doldurun. (Ne yapacağınız yazmaktadır).
2- Doldurduktan sonra dosya adını, AD SOYAD-ÖĞRENCİ NUMARASI şeklinde değiştirin
3- Atacağın mail de KONU kısmına AD SOYAD/OKUL NUMARASI/COOP BİLGİLENDİRME yazın
4-Mailini hazırladığın dosya ile en geç YARIN (14.04.2020) saat 17:00 a kadar ibrahim.deger@hku.edu.tr adresine gönderin.

Dosyayı buradan indirebilirsiniz