Yaz Okulu Duyurusu // Summer School Announcement: | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Yaz Okulu Duyurusu // Summer School Announcement:

İnşaat Mühendisliği Bölümünde Yaz Okulu açılmasına karar verilmiştir. Yaz okulu talep formunuzu 12 krediyi geçmemek şartıyla 01.07.2019 Pazartesi 12:00 a kadar Fakülte sekreterliğine teslim etmeniz gerekmektedir. Açılacak dersler talep formları doğrultusunda belirlenecek olup, Pazartesi 17:00 a kadar ilan edilecektir.
Hasan Kalyoncu Üniversitesinde açılacak dersler için kesin kayıtlar 2-3 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacaktır.
Hasan Kalyoncu Üniversitesinin açılmayacak dersler için kayıt yaptırılacak üniversitenin tarihleri dikkate alınarak yeni ders kayıt formu doldurulacaktır. Geçtiğimiz hafta doldurulan formlar geçerli olmayacaktır.

It was decided to open Summer School in Civil Engineering Department. You must submit your summer school request form to the faculty secretary until 01.07.2019 Monday 12:00 on condition that it does not exceed 12 credits. The courses to be opened will be determined according to the request forms and will be announced until 17:00 on Monday.
Certain registrations for the courses to be opened at Hasan Kalyoncu University will be made on 2-3 July 2019.
For the courses that will not be opened at Hasan Kalyoncu University, the new course registration form will be completed by considering the dates of the university to be registered. Forms completed last week will not be valid.