Proje Yönetim Deneyimleri Serileri Hakkında | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Proje Yönetim Deneyimleri Serileri Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz;

Proje Yönetimi Deneyimleri Serisi 18 Kasım’da Başlıyor!!!!!!!!!

Kalyon Holding’in yöneticilerinin bilgi birikim ve deneyimlerini webinar’lar aracılığı ile paylaşacağı bir online webinar serisini başlatıyoruz. 18 Kasım tarihinde başlayacak ve 6 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek webinar serisinde, proje tasarım yönetiminden üretim ve tedarik zincirine, tesis yönetiminden ihale ve teklife kadar birçok konu ele alınacak. İlki 18 Kasım’da gerçekleşecek webinar serisinin ilk konusu “Proje Değerlendirme ve Fizibilite Analizi” olacak ve İş Geliştirme, Sözleşme ve Hakediş Grup Müdürümüz Tufan Körez bu alandaki birikim ve deneyimlerini paylaşacak. Başta meslek hayatına yeni başlamış genç arkadaşlarımız ve üniversite öğrencileri olmak üzere hayat boyu yeni bilgilere ulaşmayı kendisine hayat tarzı edinmiş bütün çalışma arkadaşlarımızı online etkinliklerimize bekliyoruz. Aşağıdaki linkten kaydolabilirsiniz.

TÜM ÖĞRENCİLERİMZİN KATILIMI ÖNEMLİDİR.