2021-2022 Güz Dönemi COOP Stajları Hakkında | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

2021-2022 Güz Dönemi COOP Stajları Hakkında

2021-2022 Güz Dönemi COOP Stajları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz;

1-Güz döneminde COOP yapmak için başvuru yapan öğrencilerin başvuruları ve transkriptleri COOP yönetmeliğinin aşağıdaki maddeleri ışığında değerlendirilmiştir.

  • MADDE 5. COOP eğitimi 14 haftalık süreyi kapsar ve esas olarak 8. yarıyılda (bahar yarıyılı) yapılır. COOP Eğitimi döneminde öğrencinin alttan devam şartını yerine getirdiği en fazla üç (3) dersi bulunabilir.
  • MADDE 6. Ancak, gerekli şartları yerine getiren öğrenciler bu eğitimlerini Güz yarıyılı ile yaz aylarında da yapabilirler. Güz Yarıyılı için; öğrencinin 6. yarıyılın sonuna kadarki bütün derslerini almış olması ve devam zorunluluğunu yerine getirmiş olduğu en fazla üç (3) dersin dışında hiçbir yükümlülüğünün bulunmaması gerekir. Yaz ayları için ise; öğrencinin, 6. yarıyıl sonuna kadarki bütün derslerini almış ve final sınavlarına girmiş olması, dönem ücretini ödemesi, final sınavlarının bitimi ile bir sonraki akademik dönemin derslerinin başlama tarihi arasında 14 haftalık zamanın bulunması ve COOP dışında başka hiçbir faaliyet yapmaması gerekir.

2- COOP Durum İnceleme Sonucu adlı dosyadan durumunuzu inceleyin. Başvuru yaptığı halde ismi olmayan öğrenciler  Pazartesi (20.09.2021) gününe kadar tarafıma mail atmalıdır.

3- COOP Süreci adlı dosyada yapmanız gerekenler detaylı olarak verilmiştir.

4- COOP belgeleri adlı dosyada doldurmanız gereken evraklar mevcuttur. (F27-28, F14,F31 ve F137)Evraklar Salı (21.09.2021) gününe kadar COOP koordinatörlüğüne (Arş. Gör. Ç.Özge Özelmacı Durmaz) teslim edilmesi gereklidir.

5-Evraklarını teslim eden öğrenciler ders kaydı sırasında COOP dersini mutlaka seçmelidir. COOP ile birlikte 6.yarıyıla kadar başarısız oldukları FF dersi ve 7.yarıyıl derslerinden online olan dersleri seçebilirler, yüz yüze olan dersleri seçemezler.
Not: Pandemi süreci için geçerlidir.

COOP dosyalarını indirmek için buraya tıklayınız.

COOP Status Review Result