2020-2021 Yaz Okulu Duyurusu | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

2020-2021 Yaz Okulu Duyurusu

2020-2021 Yaz Okulu Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz;

Yaz okulunda bölümüzde açılacak dersler ekte verilmiştir. Yaz okulunda EN FAZLA 12 KREDİ ALINABİLECEK OLUP Yaz okulunda kayıt yapacak öğrencilerimizin elle ders kayıt formu doldurması gereklidir. Form ekte verilmiştir. Öğrencilerin yapması gerekenler aşağıda verilmiştir:

1-Alacağınız dersleri ekteki forma doldurarak, imzalayıp taratarak  Bölüm Başkanlığına (nurullah.akbulut@hku.edu.trmail atınız veya elden teslim ediniz.
2- Son başvuru tarihi 02.07.2021 (Cuma) saat 17:00dir.
3- Ders kayıt formunuz bölüm başkanlığınca onaylandıktan sonra size tekrar mail atılacaktır. Bu onaylanan form ile muhasebeye ödeme yapmanız gerekmektedir.
4-Listede olmayan dersler için diğer üniversitelerden öğrenim dili ingilizce olan, ders içeriği bölüm ders içeriği ile aynı ve kredisi en az bölüm dersinin kredisi kadar olan dersleri alabilirsiniz. Örneğin, bölümümüzde 4 kredi olan Yapı Statiği dersi için dışarıdaki üniversiteden alınacak Yapı statiği dersinin kredisi en az 4 kredi olmalıdır.
Dışarıdaki üniversitelerden alacağınız dersler için MUTLAKA BÖLÜM BAŞKANLIĞINDAN ONAY ALMAK ZORUNDASINIZ. AKSİ TAKDİRDE DERSİ ALSANIZ VE GEÇSENİZ BİLE, DERS TRANSKRİPTİNİZE İŞLENMEYECEKTİR.

Ders Kayıt Formunu Buradan İndirebilirsiniz.

Summer School Courses