2020-2021 Yaz Okulu COOP Süreci Hakkında | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

2020-2021 Yaz Okulu COOP Süreci Hakkında

2020-2021 Yaz Okulu COOP Süreci Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz;

1-Yaz okulunda COOP yapmak için başvuru yapan öğrencilerin başvuruları ve transkriptleri COOP yönetmeliğinin aşağıdaki maddeleri ışığında değerlendirilmiştir.
MADDE 5. COOP eğitimi 14 haftalık süreyi kapsar ve esas olarak 8. yarıyılda (bahar yarıyılı) yapılır. COOP Eğitimi döneminde öğrencinin alttan devam şartını yerine getirdiği en
fazla üç (3) dersi bulunabilir. 

MADDE 6. Ancak, gerekli şartları yerine getiren öğrenciler bu eğitimlerini Güz yarıyılı ile yaz aylarında da yapabilirler. Güz Yarıyılı için; öğrencinin 6. yarıyılın sonuna kadarki bütün derslerini almış olması ve devam zorunluluğunu yerine getirmiş olduğu en fazla üç (3) dersin dışında hiçbir yükümlülüğünün bulunmaması gerekir. Yaz ayları için ise; öğrencinin, 6. yarıyıl sonuna kadarki bütün derslerini almış ve final sınavlarına girmiş olması, dönem ücretini ödemesi, final sınavlarının bitimi ile bir sonraki akademik dönemin derslerinin başlama tarihi arasında 14 haftalık zamanın bulunması ve COOP dışında başka hiçbir faaliyet yapmaması gerekir.  

2- COOP Durum İnceleme Sonucu adlı dosyadan durumunuzu inceleyin. Başvuru yaptığı halde ismi olmayan öğrenciler gelecek hafta Pazartesi (14.06.2021) bölümümüzle iletişime geçmelidir.
3- COOP Süreci adlı dosyada yapmanız gerekenler detaylı olarak verilmiştir. Kesinlikle okunması gereklidir.
4- COOP belgeleri adlı dosyada doldurmanız gereken evraklar mevcuttur. Evraklar Gelecek hafta Salı (15.06.2021) gününe kadar COOP koordinatörlüğüne (Arş. Gör. İbrahim Halil DEGER) teslim edilmesi gereklidir.
5- Hala Başvuruda bulunmayan öğrenciler için son başvuru tarihi  Pazartesi (14.06.2021) günüdür. Bölümümüz geç başvurular için sorumluluk kabul etmeyecektir.

COOP Belgelerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.