2019-2020 Bahar Dönemi COOP Stajı Hakkında | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2019-2020 Bahar Dönemi COOP Stajı Hakkında

Sevgili Öğrenciler;

COOP ta bilindiği üzere 6 hafta tamamlanmıştı. Şimdi sürecin devam edebilmesi ve devamında tamamlanabilmesi için COOP yapan herkesin aşağıdakileri eksiksiz yapması gerekmektedir. Daha sonra gönderdiklerinize göre bundan sonraki aşamada yapılacaklar ile bilgilendirme yapılacaktır.
1-Ekteki dosyayı indirin, açın ve içindekileri eksiksiz doldurun. (Ne yapacağınız yazmaktadır).
2- Doldurduktan sonra dosya adını, AD SOYAD-ÖĞRENCİ NUMARASI şeklinde değiştirin
3- Atacağın mail de KONU kısmına AD SOYAD/OKUL NUMARASI/COOP BİLGİLENDİRME yazın
4-Mailini hazırladığın dosya ile en geç YARIN (14.04.2020) saat 17:00 a kadar ibrahim.deger@hku.edu.tr adresine gönderin.

Dosyayı buradan indirebilirsiniz