“Aselsan Ve Havelsan”A Teknik Gezi | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

“Aselsan Ve Havelsan”A Teknik Gezi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi – KIT (Kalyoncu Institute of Technology) öğrenci topluluğunun organize ettiği Elektrik – Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan ekip, 09.05.2014 tarihinde “Aselsan ve Havelsan”a Teknik Gezi düzenledi.İlk olarak Aselsan ziyaret edildi. Aselsan Kurumsal İletişim Şefi Sayın Şule Zilcioğlu, Teknik Gezi boyunca HKÜ öğrencilerine eşlik etti. Sayın Zilcioğlu öğrencilere, Aselsan toplantı salonunda kurumları hakkında bilgiler verdi. Ardından, Aselsan üretim sahasına geçilerek, yapılan çalışmalar sahada incelendi. Aselsan ürünlerinin incelenmesinden sonra Sayın Şule Zilcioğlu, Aselsan gezisi anısına, HKÜ Araştırma Görevlisi Sayın Mehmet Sakin’e Plaket takdim etti. Gezi, çekilen hatıra fotoğrafıyla tamamlandı.