21 Haziran 2022 |

Tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerimiz Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz; Tek ders sınavına girecek öğrencilerimizin listesi ektedir. Sınavlar 22-23-24 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. EKTEKİ BELGEDE İSMİ YER ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN EKTE BELİRTİLEN HOCAMIZLA ACİLEN İLETİŞİME GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR. EK BİR SINAV PROGRAMI DUYURULMAYACAKTIR.

Yaz Okulunda Kurum Dışından Ders Alacak Öğrenciler Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz; Yaz okulunda üniversitemiz dışından ders almak isteyen öğrencilerimizin dikkatine, 1- Derslerin içerikleri aynı olmalıdır. 2- Eğitim dili ingilizce olmalıdır. 3- Derslerin kredileri aynı olmalıdır. 4- Dekanlık ve Bölüm Başkanlıktan izin alınmalı ve ekteki forma alınacak dersler ile ilgili bilgilerin eksiksiz doldurularak bölümler sekreterliğine başvurulması gerekmektedir. Formu buradan indirebilirsiniz.