2020-2021 Yaz Okulu Dışarıdan Ders Alacak Öğrenciler Hakkında | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

2020-2021 Yaz Okulu Dışarıdan Ders Alacak Öğrenciler Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz;

Yaz okulunda başka bir üniversiteden ders almak isteyen öğrenciler için form ektedir. Listede olmayan dersler için diğer üniversitelerden öğrenim dili ingilizce olan, ders içeriği bölüm ders içeriği ile aynı ve kredisi en az bölüm dersinin kredisi kadar olan dersleri alabilirsiniz. Örneğin, bölümümüzde 4 kredi olan Yapı Statiği dersi için dışarıdaki üniversiteden alınacak Yapı statiği dersinin kredisi en az 4 kredi olmalıdır. Dışarıdan ders alacak öğrencilerimizin başvuru formuyla ders içeriklerini yanında teslim etmesi gereklidir.

Dışarıdaki üniversitelerden alacağınız dersler için MUTLAKA BÖLÜM BAŞKANLIĞINDAN ONAY ALMAK ZORUNDASINIZ. AKSİ TAKDİRDE DERSİ ALSANIZ VE GEÇSENİZ BİLE, DERS TRANSKRİPTİNİZE İŞLENMEYECEKTİR.

Başvuru formunu buradan indirebilirsiniz.