2020-2021 Yaz Okulu COOP Süreci Hakkında | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2020-2021 Yaz Okulu COOP Süreci Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz;

Yaz okulunda COOP yapacak öğrencilerimizin elden ders kayıt formu doldurarak  COOP için ders kaydı yapmaları gerekmektedir. Teslim edeceğiniz evraklar ile birlikte ders kayıt raporunuzun da olması gereklidir. Evraklar ve onaylı ders kayıt formları en geç gelecek hafta Salı (15.06.2021) gününe kadar COOP koordinatörlüğüne (Arş. Gör. İbrahim Halil DEGER) teslim edilmesi gereklidir. DERS KAYIT ONAYI ALMADAN COOP EVRAK TESLİMİ YAPAN ÖĞRENCİLERİN COOP EVRAKLARI KABUL EDİLMEYECEKTİR. COOP Sürecini proje ile tamamlamak isteyen öğrencilerimizin de elden ders kayıt formu doldurarak COOP için ders kaydı yapmaları ve ıslak imzalı dilekçe ile COOP koordinatörlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.