2020-2021 Bahar Dönemi Final Sınavı Programı Hakkında | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2020-2021 Bahar Dönemi Final Sınavı Programı Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz;

Daha önceki dönemlerde olduğu gibi 2020-2021 Bahar Dönemi Final Sınavları da OYS sistemi veya Derslerin Google classroomları üzerinden yapılacaktır. Final sınav programı ve daha önce paylaşılmış google classroom kodları aşağıda verilmiştir. Bu sebeple;

*Sınavlarla ilgili bilgi için, aldığınız derslerinizin Google classromunda ve dersin Hocasıyla iletişim halinde olmanız gerekmektedir. Derslerin google classromuna giriş yapmayan ve dolayısıyla final sınavlarına giremeyen öğrencilerin sorumlulukları KENDİLERİNE aittir.
*Obs sisteminizde ders kaydınızı kontrol edin. Ders kaydı bulunmayan öğrenciler sınava ALINMAYACAKTIR.
*Sınav Haftası boyunca sınavlarınıza zamanında giriniz, dosya yüklemelerinizi zamanında yapınız, GECİKMELER KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Başarılar Dileriz.

Google classroom kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.