2019-2020 Yaz Okulu Hakkında | İnşaat Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2019-2020 Yaz Okulu Hakkında

Değerli Öğrenciler;

Yaz okulunda bölümümüzde açılacak derslerin en son hali aşağıda verildiği gibidir. Bölümümüzde açılan dersleri bölümümüzden almalısınız. Listede olmayan dersler için diğer üniversitelerden öğrenim dili ingilizce olan, ders içeriği bölüm ders içeriği ile aynı ve kredisi en az bölüm dersinin kredisi kadar olan dersleri alabilirsiniz. Örneğin, bölümümüzde 4 kredi olan Yapı Statiği dersi için dışarıdaki üniversiteden alınacak Yapı statiği dersinin kredisi en az 4 kredi olmalıdır. Dışarıdaki üniversitelerden alacağınız dersler için MUTLAKA BÖLÜM BAŞKANLIĞINDAN ONAY ALMAK ZORUNDASINIZ. AKSİ TAKDİRDE DERSİ ALSANIZ VE GEÇSENİZ BİLE, DERS TRANSKRİPTİNİZE İŞLENMEYECEKTİR.